Farming Simulator 16 cover
Cancel Submit

Category

Description

Farming Simulator 16 icon
Report

Farming Simulator 16 + MOD (Unlimited Money) v1.1.2.6

Updated on

App Info

NameFarming Simulator 16
Get it on Google Play Store
CategorySimulation
MOD FeaturesUnlimited Money
Version1.1.2.6
Size138MB
Farming Simulator 16 screenshot

Farming Simulator 16 Mod APK:

Farming Simulator 16 mod apk Als je een liefhebber bent van landbouw- en simulatiegames, dan ben je hier aan het juiste adres. Simulatiespellen worden beschouwd als die spellen waarin je alles zelf kunt maken en er zaken mee kunt doen. Er zijn verschillende soorten van dergelijke spellen beschikbaar op de markt, zoals landbouw, modespellen, kookspellen en nog veel meer. Farming Simulator 16 is een spel waarin je meerdere gewassen kunt verbouwen en er je brood mee kunt verdienen. Farmer Simulator 16 is dus de beste game voor mensen die van landbouw houden en graag zien hoe hun landbouwtechnieken de opbrengst kunnen verhogen. In deze game moet je helemaal opnieuw beginnen, d.w.z.

je moet zelfs je landbouwgereedschap maken door zelf hout en ijzer te gebruiken. Daarna krijg je zaden en zaai je ze op je boerderij. Nu moet je goed voor je gewas zorgen totdat het klaar is om geoogst te worden. Je oogst het gewas en verkoopt het om geld te verdienen. U kunt zelfs professionele hulp inschakelen om uw opbrengst te verhogen en de kwaliteit van uw gewassen te verbeteren.

Farming Simulator 16 Mod APK

In Farming Simulator 16 zijn gewassen niet de enige manier om geld te verdienen. U kunt extra taken uitvoeren om extra geld te verdienen. Je zult huisdieren hebben zoals kippen, schapen en runderen die je kunt fokken en vervolgens verkopen om geld te verdienen. Dit vee kan u veel extra geld opleveren. U kunt ook voertuigen kopen en verkopen en er uw nevenactiviteit van maken om wat extra geld te krijgen. Je doel is om de meest succesvolle en bekwame boer van de stad te worden en je hebt veel geld nodig om dat te doen. Je kunt zelfs land kopen om je boerderij groter te maken, wat uiteindelijk je inkomen zal verhogen. Je hebt geld nodig in dit spel om exclusieve oogstzaden te krijgen, landbouwwerktuigen te ontgrendelen en meer huisdieren voor je boerderij te krijgen. Farming Simulator 16 is de nieuw uitgebrachte versie van deze game die meer geavanceerde en verbazingwekkende functies heeft.

Wat is Farming Simulator 16 Mod APK?

Mod APK van Farming Simulator 16 is de gekraakte versie die is uitgebracht door een derde partij. U hoeft geen geld te verzamelen en zoveel moeite te steken in het verkopen en kopen van dingen. Mod APK heeft alle premiumfuncties ontgrendeld en je krijgt onbeperkt geld in deze versie, waardoor je gratis van je favoriete functies kunt genieten.

Hoe Farming Simulator 16 Mod APK te downloaden?

Sommige mensen houden niet van de Mod APK omdat ze bang zijn dat de beveiliging van hun telefoon wordt geschonden. Maar vanwege de geweldige extra functies zijn de meeste mensen dol op Mod APK. Je kunt originele versies downloaden van officiële winkels, maar Mod APK is een beetje anders. U kunt Farming Simulator 16 Mod APK downloaden door de onderstaande stappen te volgen:

  1. Het downloaden van een gecomprimeerd APK-bestand is de eerste stap die u moet volgen om de Mod APK van landbouwsimulator 16 te downloaden.
  2. Dit APK-bestand heeft nu specifieke opslag op uw telefoon nodig en u kunt dit doen door eenvoudig de bestandsbeheerder van uw telefoon te openen.
  3. Nu kunt u Farming Simulator 16 Mod APK downloaden via de gegeven link.
  4. Zodra de download is voltooid, moet u nu onbekende bronnen toestaan ​​door naar de instellingen van uw telefoon te gaan.
  5. Installeer nu het spel en geniet ervan om het te spelen.

Farming Simulator 16 Mod APK

Farming Simulator 16 Mod APK-functies:

Farming Simulator is een van de beste landbouwgames waarin je je bedrijf volgens je eigen regels kunt maken. U kunt kiezen hoe u uw bedrijf wilt laten groeien en welke technieken u meer winst kunnen opleveren. Deze game heeft ook geweldige functies die als volgt zijn:

3D-landbouwspel:

Farming Simulator 16 is het beste landbouwspel met 3D-graphics en je kunt genieten van het echte leven van een boer door dit spel thuis te spelen. Je leert hoe moeilijk het proces van zaaien tot oogsten is.

Meerdere gewassen:

In dit spel krijg je meerdere opties voor gewassenadvertenties, je kunt kiezen welk gewas je in je veld wilt laten groeien.

Huur mensen in:

Als je een nieuweling bent en geen bedrijfs- of landbouwtechnieken kent, kun je professionals en experts inhuren in dit spel die je kunnen helpen je bedrijf en gewassen op een veel betere manier te laten groeien.

Huisdieren opvoeden:

Je kunt huisdieren zoals kippen, schapen en runderen grootbrengen, wat extra taken zijn en je kunt ze verkopen om meer geld te verdienen.

Bijgewerkte machines:

U kunt nieuwe, geavanceerde en up-to-date machines ontgrendelen die uw landbouwtaken gemakkelijker maken. Naast het vereenvoudigen van uw taak, zullen deze machines u ook tijd besparen.

Verkoop hout:

Een extra taak die je kunt doen om extra geld te verdienen, is door het bos in te gaan en hout te verzamelen dat exclusief is en veel gevraagd is. Dus je kunt hout verzamelen en verkopen.

Multiplayer-modus:

Je kunt van dit spel genieten met je vrienden en familie in de multiplayer-modus van dit spel. Je kunt ze uitnodigen en je community maken waar je zakelijke ideeën kunt delen en elkaar kunt helpen.

Beste graphics en geluidskwaliteit:

De 3D-graphics en de geweldige geluidskwaliteit van dit spel maken het nog interessanter.

Alles ontgrendeld:

Je krijgt alles gratis ontgrendeld en onbeperkt in deze Farming Simulation 16 Mod APK-versie.

Jouw rijk:

Je kunt zelfs je boerenimperium helemaal opnieuw opbouwen door verschillende technieken te gebruiken en hulp te krijgen van professionals.

Farming Simulator 16 Mod APK

Farming Simulator 16 Mod APK Onbeperkt geld:

In Farming Simulator 16 is geld erg belangrijk omdat je taken niet kunnen worden voltooid zonder de vergrendelde en premium-items te ontgrendelen. U kunt uw bedrijf niet eens in korte tijd laten groeien en krijgt geen advies van experts over hoe u hoogwaardige gewassen kunt telen. Er is dus geld nodig bij elke stap van dit spel en je moet veel moeite doen om genoeg geld te krijgen, wat veel tijd kost. Terwijl je in het geval van Mod APK van Farming Simulator 16 toegang hebt tot alles, omdat alles al gratis is ontgrendeld. Daarnaast krijg je ook een onbeperkte hoeveelheid geld die je kan helpen bij het doen van in-app-aankopen die je wilt doen.

Farming Simulator 16 Mod APK Laatste versie:

Farming Simulator 16 is al een nieuwe versie of je kunt zeggen een aangepast deel van het spel dat alle geavanceerde functies van het spel heeft. De nieuwste versie v1.1.2.6 van Farming Simulator 16 is uitgebracht op 21 juli 2022. De app vereist Android 5.1 of hoger en de bestandsgrootte is 17 MB۔

Review & Discussion

Be the first to share your thoughts

Your email address will not be published.